0

Košarica

ISPORUKA

ROK ISPORUKE

Nakon potvrde o kreiranoj porudžbini, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade bićete obavješteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.

Rok isporuke je 5 radnih dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, šaljemo početkom naredne nedjelje.

Nakon email obavještenja da je vaš paket spreman za isporuku, rok isporuke je 3 radna dana.

Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, može se desiti da vam cjelokupna porudžbina stigne u više pošiljki, sa par dana razmaka.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, putem e-maila kiarasky.nails.bih@gmail.com, ili pozivom na broj telefona 065 531 103. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

CIJENA ISPORUKE

Cijena isporuke za sve porudžbine čija je vrijednost viša od 500,00 BAM je besplatna!

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.